Běšiny - Měcholupy ( 7 - 2 )

24.07.2011 18:20

Sezona se zase rozběhla, což je skvělá zpráva pro všechny fotbalisty a fanoušky. Na první výhru jsme nemuseli čekat dlouho, protože přišla hned v prvním zápase proti týmu Měcholup. Ti hráli minulý rok ještě Okresní Přebor, ale sestoupili do 3. třídy. Věděli jsme, že nás nebude čekat lehké utkání. V pátek jsme měli trenink a navíc soupeř budil respekt. 

Naši hráči utkání zvládli ale se vší bravurou a krásně si vykopali výsledek 7:2. I přes skvělý první výsledek v letní přípravě naše hra budila dost rozpaky. Nejspíše se jednalo o nerozehranost a svý taky ukázal stálý treninkový zápřah. První půlka byla vcelku vyrovnaná, šance byli na obou stranách. Skore se začalo razantně měnit až ve druhé půli, hosté totiž odešli po fyzické stránce. Každopádně i přes hezký výsledek nemůžeme usnout na vavřínech a dál tvrdě makat, připravovat se na novou sezonu a dbát na rady trenérů. 

Další týden v sobotu nás čeká turnaj ve Vrhavči se skvělou konkurencí. Doufáme, že se turnaje účastní více hráčů, jelikož proti Měcholupám byl pouze jeden na střídání. ;)

 

Góly Běšin

2x Filip Mayer

2x Zdeněk Kolář

1x Jaroslav Vališ

2x Lukáš Šťastný

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek