Luby - Běšiny ( 0 : 3 )

16.10.2011 20:46

Šlágr 8. kola se hrál ve slunečném počasí avšak v dosti velké zimě. Utkání řídili 3 rozhodčí. Hlavním byl Radim Koura.

První poločas se hrál opatrně bez větších šancí. Týmy spíše bránily a pouštěly se do akcí po brejkových situací. Více ze hry mělo Lubské Bčko, naopak Běšiny byly více nebezpečné. To potvrdily po skvělém centru Radka Bulky do pokutového území. Nepřehlednou situaci využil Stach a kopnul míč v chumlu hráčů na bránu. Míc se odrazil od tyčky a Jindřich Vítovec měl už na brankové čáře jednoduchou práci. Náš stoper se trefil už po třetí. Běšiny se ujaly vedení 0 : 1. Tak skončil i první poločas a šlo se do kabin.

Druhý poločas se odehrával ve stylu prvního. Luby hrozily z povedených akcí. Ty zůstaly nepromněněny. Poté se slova ujal Kolář. Kráááásně trefil míč z přímého kopu a ten se od břevna odrazil do brány. Stach to pro jistotu jistil a míč do brány dokopl. Gól byl připsán ale Kolářovi. 0 : 2 ! To domácí položilo a nedlouho potom střídající hráč Vacovský potvrdil naši výhru poté, co Matějka hezky zahrál přímý kop rovnou do brány. Golman vyrazil míč k Vacovskému a ten už měl lehkou pozici. Milan Vacovský dal gól po minutě na hřišti !! :D Gratulace. 0 : 3

Tento výsledek zústal až do konce zápasu. Běšiny se vezou na vítězné vlně a stále nový účastním Okresního Přeboru okupuje vynikající druhé místo. Na vedoucí Vrhaveč ztrácíme 5 bodů. Další týden nás čeká Železná Ruda, bodů je dost, ale kdo by nechtěl vyhrát další zápas? ;)

 

Základní sestava:

Waldman - Brůha, Vítovec, Mayer D., Vališ J. - Mayer F., Kolář, Matějka, Bulka - Vališ M. (Vacovský), Stach (Rutkovsky)

 

Výsledek:

0 : 3 ( 0 : 1 )

 

Góly:

Vítovec

Kolář

Vacovský

 

Asistence:

Stach

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek