Běšiny - Sušice 5:1 (4:0)

29.09.2013 21:42

Do druhého utkání za sebou na domácí půdě proti sušické rezervě,nastupovali běšinští s cílem konečně protrhnout střeleckou smůlu a vstřelit více než jeden gol na domácím trávníku.Proto do útoku po boku již osvědčeného M.Vališe nastoupil čistokrevný obránce J.Vítovec.Tento,byt překvapivý tah se stal klíčovým pro celé utkání,protože tento hráč nastřílel za první poločas čistý hatrick.Když se v první půli trefil ještě sváteční střelec V.Matějka,bylo prakticky rozhodnuto.Nutno dodat,že hosté vůbec nerezignovali a snažili se hrát až do konce svůj typický kombinační fotbal,leč v koncovce jim nebylo přáno,až na výjimku v podobě branky T.Klímy na 4-1.Ještě v 82.min se prosadi druhý domácí útočný hrot M.Vališ a završil skore na konečných 5-1.Dnes zaslouží pochvalu u domácích určitě všichni co se objevili na dobře připraveném trávníku a splnili téměř vše co jim domácí trenér Z
.Kolář naordinoval před utkáním.Hosté zaslouží pochvalu zase za to,že i po odstoupení jednoho z klíčových hráčů T. Marka již v 12.min i po održení poměrně rychlých dvou branek hráli stále slušně,bez nějakých zákeřností.A tak měl pan rozhodčí Habada(v utkání udělena jen jedna ŽK) ulehčenou úlohu v tom,že obě družstva chtěla hrát především fotbal.Tak byto mělo být.Příští týden čeká celek Běšin derby zápas ve Vrhavči a vzhledem k posledním výsledkům obou mužstev bude mít utkání určitě slušný náboj.
 
Sestavy:
Běšiny:Malát.L-Stach.L.,Mayer.D.,Vítovec.S.,Vališ.J.-Ceplecha.M.(45.Mayer.F),Matějka.T.(85.Kolář.Z.),Petrželka.F.,Matějka.V.-Vališ.M.,Vítovec.J.(72.Brůha.M.)
 
Sušice:Volák.J.,-Bešta.J.,Chmelik.P.,Marek.T.(12.Mařík.T.)Halas.M.Blažek.M.,Žežulka.V.,Bachron.M.,Hubáček.P.Varga.I.,Klíma.T.
Připraveni:Vinický.P. a Novák.J.
 

BĚŠINY – SUŠICE B   5:1 (4:0) 

Branky: 9., 40. a  43. Vitovec Jindřich,22. Matějka Vaclav,82. Vališ Miroslav  -  Klíma Tomáš

Rozhodčí Habada. ŽK 0 : 1. Diváků 30.

 

Asistence:
Vališ, Matějka V., Matějka T., Petrželka, 

Diskusní téma: Běšiny - Sušice 5:1 (4:0)

Dobrý zápas

Stachy | 30.09.2013

K zápasu bych řekl, že byl jeden z těch povedenějších, kdy se i protrhla střelecká smůla z domácích zápasů a podařilo se převálcovat kvalitního soupeře. Snad jen to posezení po zápasech by mohlo být s vyšší účastí. V pátek nezapomeňtě na trénink od 17:30 hod.

Přidat nový příspěvek