Běšiny - Týnec ( 2:2 ) PK: 2:3

29.04.2012 19:23

Další zápas se našemu týmu vůbec nepovedl. Uhráli jsme špatný výsledek s druhým nejslabším soupeřem z Okresního přeboru. Smutné je hlavně to, že se nás schází čím dál méně. Nyní jsme měli jedné možnosti ke střídání, i když bychom určitě využili i další možnosti.

K zápasu jsme přistoupili velmi špatně a nechali se strhnout týneckou chůzí po hřišti. Zkrátka jsme se jim přizpůsobili a neběhali jsme. V prvním poločase jsme zahodili 4 tutové góly. To by se určitě nemělo stávat. Nakonec jsme se dostali do vedení zásluhou Vency Matějky. Ten jako jeden z mála zahrál povedené utkání. O poločase stav ukazoval na 1:1.

Druhá poločas vystřídal Milana Vacovského Václav Schwarz. Postavil se  do obrany a Zdeněk Kolář se vytáhl do útoku. Naše hra i přes to postrádala myšlenku, nahrávku a i větší aktivitu. Nakonec jsme se ujali vedení 2:1 zásluhou Radka Bulky. To trvalo pár minut a zase bylo srovnáno na 2:2. Výkonu nepomohla ani červená karta pro hráče soupeře. Konečný stav utkání byl 2:2 a přišli na řadu pokutové kopy.

Z našeho týmu proměnil Mayer F. a Ceplecha M., neproměnil Jindra Vítovec, Radek Bulka a Václav Matějka. Prohráli jsme penalty a ze zápasu bereme pouze 1 bod, soupeř 2. Zápas jsme si prohrálli sami.

Po tomhle utkání se nad sebou každý musí zamyslet. Na tréninky nás chodí stále méně, brigády pro některé neexistují a zlepšovat se dá na hřišti prakticky všechno. Proto se dle mého názoru nemůžeme divit výčitkám trenérů. Zkrátka podzim jsme hráli mnohem lépe. Na druhou stranu každý týden je jiný zápas a osobně slibuji, že další utkání odmakám na 150% !

Přispěvky pište do komentářů.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek