Běšiny vydrancovali Sušici !!!!

18.08.2011 15:18

Vratislav Krulich

Takový vstup do nového ročníku si domácí určitě nepředstavovali ani v nejdivočejším snu. Zvláště, když v úvodu utkání nad soupeřem z Běšin jasně dominovali. Lépe kombinovali, byli rychlejší ve startu na míč a dokázali si vytvořit několik brankových šancí. Nováček z Běšin působil v úvodu utkání zakřiknutě.

Ale to vše platilo pouze úvodní čtvrthodinu. Domácí se nechali drtivým nástupem ukolébat a mysleli si, že se jim nemůže nic stát. Hosté naopak postupně odhazovali svůj respekt ze soupeře a dokázali vyrovnat hru. Prvním varováním pro sušické byl závěr prvého poločasu, kdy se hosté ujali vedení.

Sušičtí příznivci doufali, že poločasová přestávka domácí tým probere, ale opak byl pravdou. Hosté do druhého poločasu již nastoupili zcela bez respektu a v rychlém sledu vstřelili dvě branky a osusu utkání bylo rozhodnuto. Do konce zápasu byli lepším týmem, vstřelili další dvě branky a zcela po zásluze si ze Sušice odvážejí první tři mistrovské body. Domácí tým s vyjímkou první čtvrt hodiny propadl po všech směrech.

Branky:  41´ a  50´Vališ, 47´ a  62´ Kolář, 88´ Vacovský, ŽK: 1  :  1

Rozhodčí:  Hájek. Diváků:   60

 

Výsledek: 0:5 (0:1)

 

 

Sestava Běšin:Valdmann - Vališ J., Mayer D., Vítovec J., Schwarz V. - Mayer F., Kolář, Matějka, Bulka - Stach , Vališ M.. Střídali: Šťastný, Maděra, Brůha, Vacovský

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek