Běšiny - Železná Ruda A ( 1 - 1 )

03.05.2011 12:36

 

 

Běšiny - Železná Ruda A

termín zápasu: 19. kolo, 1.5.2011, 16:00, hřiště Neznašovy

 

Průběh zápasu

Zápas o postup! Čekal nás velmi těžký soupeř ze Železné Rudy, který minulý rok hrál Okresní přebor. 

 

1. Poločas

Už od začátku jsme věděli, že Železná Ruda je velmi kvalitní soupeř, a proto jsme se její hře museli přizpůsobit. Hráli jsme ze zabezpečené obrany, okamžitě jsme přistupovali k protihráčům a odebírali jim míče. To slavilo úspěch a Ruda si moc šancí nevytvořila. Za zmínku stojí snad jejich neuznaný gól, který po nepřehledný situaci v našem vápně, zakončoval hráč z Rudy v postavení mimo hru. Železný Rudě se výrok rozhodčích nelíbil a tak se ještě přiostřilo. My hráli na rychlé brejky. To se vyplatilo. Běšiny zahrávali rohový kop, hráči se nahrnuli do brány, Filip Mayer dobře nacentroval a v mele u brány se nejlépe zorientoval Láďa Stach a poslal Běšiny do vedení 1:0. Hned jsme zvýšili obrátky a ovládly hřiště, bohužel netvalo to dlouho. Milan Brůha tesně před poločasem podruhé žlutě fauloval a dostal červenou kartu.  

 

2. Poločas

Druhý poločas se odehrával v režii Železné Rudy. My jsme kontrovali stále vynikající obranou a herně zvládnutým oslabením. Přitom jsme se dostávali k ojedinělým brejkům jako např.: Lukášovo Šťastnýho střela kousek od šibenice. Hráči z Rudy začali být nervoznější, přesto se dostávali k zakončením, ale Nás podržel brankář Lukáš Malát. Poločas končil a Běšiny pořád vyhrávali. Změnilo se to až v 87 minutě. Hráč Rudy doběhl s míčem až k malýmu vápnu, udělal kličku a nechytatelně vystřelil. Stav byl srovnán na 1:1.

 

Zhodnocení

Zápas probíhal naprosto stejně jako na Železné Rudě, akorát opačně. Bránili jsme jako o život hlavně druhý poločas. O to víc nás mrzí inkasovaný gól v závěru zápasu. Utkání ovlivnila červená karta a nebýt ní mohli jsme se k Rudě přiblížit i na 3 body. Ale to je všechno kdyby... Výsledek znamená to, že jsme na Rudu nestáhli ani bod a pořád ztrácíme 6 bodů na postup. 

 

Výsledek    

Běšiny - Železná Ruda        1 - 1

 

Základní sestava Běšin

Malát - Brůha, Vítovec J., Mayer D., Schwarz - Mayer F. , Stach, Kolář, Bulka - Šťastný, Vališ J.

 

Lavička

Rutkovskyy

 

Góly Běšin

Stach. - 38`

 

Asistence Běšin

Mayer F.

 

Gól Železné Rudy

Greiner

 

Rozhodčí

Simbartl, Mazanec, Diviš


odkaz na fotografie

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek