Dlouhá Ves - Běšiny ( 4 : 0 )

02.11.2011 12:15

 

"Do zápasu domácí nastoupili s odhodláním zápas vyhrát s tím, že se už konečně musí zúročit práce jejich trenéra i poctivý přístup většiny hráčů v tréninkovém procesu bez spoléhání na to pověstné „štěstíčko“.Herní převaha domácích byla však opět vyjádřena jen mnoha brankovými šancemi včetně nastřelené tyče. Poločas tedy končí bez branek a to je málo.

Do druhé poloviny utkání naskočili domácí jako vyměnění. Od začátku donutili soupeře k bránění a navíc P.Páleník uklízí vyražený míč po střele J.Riepela přesně k pravé tyči host. brankáře již ve 47.min. Po uplynutí 10 min. je to opět P.Páleník, který využívá možnost rychlého protiútoku a spolu s H.Riepelem předvedli ukázkovou akci 2 na 1. V 61.min.však P.Páleník posílá penaltu do pravé tyče a je po radosti. Kluci to však neřeší a makají dál i za Petra. V 77.min. je to S.Valvoda, který využívá své stability, poradí si s obráncem hostů a po zemi přízemní střelou zvyšuje na 3:0. V 88.min. je to opět Standa Valvoda,ke kterému se dostává špatně odehraný míč.Domácí hráč na nic nečeká a bleskově zvyšuje na 4:0." 

šumavanet.cz/fotbal - vyjádření domácího trenéra

 

Nutno říci, že tenhle zápas si za rámeček určitě nedáme. První poločas, jsme odolávali velkému tlaku domácích a párkrát zahrozili z brejkových situací. 

Druhý poločas jsme naprosto propadli, nedařilo se nám skoro nic a to domácí ještě zahodili pokutový kop. Rozdíl mezi prvním a druhým poločasem byl v tom, že domácí proměnili svoje šance.

Můžeme být rádi, že jsme neodjeli s vyšším brankovým obnosem. O to se postaral především opět skvěle chytající brankář Waldman !! S obdrženými brankami se nedalo nic dělat. 

 

Výsledek:

4 : 0 ( 0 : 0 )

 

Sestava:

Waldman - Brůha M., Mayer D., Vítovec J., Schwarz - Vališ J., Mayer F., Kolář (Vacovský), Bulka - Šťastný (Holub), Vališ M.

 

Rozhodčí:

Javorský

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek