Železná Ruda - Běšiny 2:3 (1:2)

15.09.2013 09:36

"Rudolf Pavel - Železná Ruda"

Série neúspěšných domácích utkání i nadále pokračuje.Čtvrté utkání v řadě na hřišti v Železné Rudě skončilo vítězstvím hostů o jednu branku. Domácí začali vlažně a od začátku utkání přenechali iniciativu hostům z Běšin. Ty toho náležitě využili. Už v 6.min.potrestal chybu obrany  Matějka Tomáš (0:1). Další chybu, tentokrát brankáře domácích trestal v 20 min. Mayer David,když centr z trestného kopu sedl přesně na jeho hlavu. Naději domácím svitla ve 26.min.Ve skrumáži před brankou hostí se nejlépe orientoval Greiner David a snížil na 1:2.V první půli to bylo ze strany domácích vše. Naopak ve 29.min.Ceplecha Martin obešel i domácího brankáře .K potěše domácích diváků netrefil prázdnou branku.

Trápení domácích vyvrcholilo v 38.min.Po faulu v pokutovém území nařídil rozhodčí Říha PK. Brankář Kačírek dokázal že na chytání pokutových kopů má patent Hosté tak ztratili možnost vykročit do druhého poločasu s dvoubrankovým vedením.

Ve druhé polovině utkání čekali diváci ze strany domácích více ofenzivy, Dostavila se. Dostávali se častěji před branku hostí .Do šancí se přesto nedostávali. Naopak hosté využili další zaváhání obrany a Vališ Miroslav po pasu Standy Vítovce zvýšil v 61.min.na 1:3.

V 63.min. vykřesal jiskřičku naděje domácích Greiner David. Rohový kop Dudy nádherně zpracoval a z otočky snížil na 2:3. Ani to ovšem na body  z domácího hřiště nestačilo. Další těsná porážka hráče mrzí. Diváci jsou trpělivý. Vědí že se hráči snaží a že výsledky musí přijít.

 

Branky: 26. a 63.  Greiner David - v, 6. Matějka Tomáš, 20. Mayer David, 61. Vališ Miroslav.
Asistence: Kolář, Mayer F., Ceplecha

 

Rozhodčí :  Říha Zdeněk . ŽK 2 : 3. Diváků:  70

Diskusní téma: Železná Ruda - Běšiny 2:3 (1:2)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek