Běšiny - Hrádek ( 1 : 0 )

12.09.2011 12:19

Zápas se hrál v pravém letním počasí, s kterým jsme se poprali náramně a vyhráli jsme proti velmi silnému soupeři, který spadl z 1.B třídy. 

První poločas se obě mužstva rozkoukávali, takže moc šancí jsme vidět nemohli. Přesto hned po začátku utkání zahrozil Hrádek. Brankář domácích v úvodu podržel svůj tým reflexivním zákrokem nohou. To je zhruba vše co nabídl první poločas.

Druhá půle vyzněla pro Běšiny. Padl rozhodující gól. Právě běžela 60 minuta, stoper David Mayer nakopl míč, ten se šťastně odrazil od hlavního sudího k Vláďovi Stachovi. Ten nezmatkoval a míč potáhl. Poté perfektně nahrál Filipovi Mayerovi. Ten utek všem hráčům a trefil míč do brány. Běšiny vedly 1:0 ! Nutno dodat, že hosté měli velký problém s vytvářením šancí. Když už si nákou připravili, skončilo to mizerným zakončením. Otěže zápasu postupně více a více přebíraly Běšiny. To se projevilo na spálených šancích. Víc se toho v druhé půli nestalo a proto si v tomto kole odvážíme další 3 body. 

Nováček z Běšin má po 5. odehraných kolech Okresního Přeboru vynikajících 9 bodů. Drží 6 místo. Jen tak dál klucí :)

 

Základní sestava:

Waldman - Brůha, Mayer D., Vítovec J., Vališ J. - Mayer F., Matějka V., Kolář, Bulka (Maděra) - Šťastný (Vacovský), Stach(Rutkovsky)

 

Výsledek:

1 : 0 ( 0 : 0 ) 

 

Gól:

60` - Mayer Filip

 

Asistence:

Stach Vladislav

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek