Běšiny - Malý Bor 2:1 (1:0)

11.08.2013 18:20

První mistrovské utkání jsme odehráli v 15:00 v neděli dne 11. srpna. Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou a soupeř si nevytvořil první poločas ani jednu příležitost. Převahu v gol přetavil Vláďa Stach po nahrávce Filipa Mayera. Ve druhém poločase se po krásném přímém kopu do šibenice prosadil Martin Ceplecha. Výstavní gól! Soupeř nás ještě postrašil brankou po naší chybě, konečný výsledek zůstal na 2:1 pro TJ Sokol Běšiny a bereme 3 body.

Další týden jedeme do Nezamyslic od 15:00. Sraz u Zenitu v 13:30 !

 

Branky:
Stach, Ceplecha

Asistence:

Mayer F.

Diskusní téma: Běšiny - Malý Bor 2:1 (1:0)

Ok

Filip | 22.08.2013

Ahoj, díky za reakci. Budu se snažit stránky postupně vylepšovat. Se sekretářem mohu komunikovat. Domluvíme se více na tréninku.

FM

Je třeba to prodat

Stachy | 13.08.2013

Zdravím, tak jsem si přečetl ten čánek o utkání. Není špatný, ale chtělo by to ho trošku rozšířit, napsat sestavy a hlavně ho prodat v podobě odeslání panu sekretáři OFS, který je vyvěsí na své stránky. Rád bych to udělal, bohužel mé příspěvky již ani nečte a rovnou je háže do koše! :-) Ne, dělám si legraci, ale bylo by OK, kdyby jsi se nějakým způsobem (preferuji skupinovou korespondenci na emailu) s Luďou Malátu a Franiškem Petrželků o koncepcích článků. Jinak dobré

Přidat nový příspěvek