Běšiny - Hradešice B ( 0 - 2 )

17.04.2011 22:54

 

Běšiny - Hradešice B

termín zápasu: 17. kolo, 17.4.2011, 16:00, hřiště Neznašovi

 

Průběh zápasu

    Po minulém smolném zápase v Týnci hráči Běšin chtěli napravit své zaváhání a vrátit se zpátky na vítěznou vlnu. Tenhle zápas byl k tomu jako stvořený, protože Železná Ruda A překvapivě v sobotu uhrála na hřišti posledního týmu Hrádku B "jen" bezbrankovou remízu. Bohužel Běšinský tým se jakoby zasekl a nechce se znova rozjet a zápas nezvládl a prohrál 0:2.

 

1. Poločas

    Zápas začal a hned od prvních minut hráči Běšin se dostávali do tlaku a vytvořili si dost šancí. Goly z malého vápna a penalta by se měli prostě proměňovat. A tak musela přijít odpověď. Po zaváhání Běšinského stopera soupeř skóroval. Podobná situace se naneštěstí opakovala ještě jednou a než se Běšiny rozkoukali, už prohrávali 0:2. Co je to platný tlačit, ale nevystřelit na bránu? Tenhle obrázek jsme mohli vidět celý první poločas.

 

2. Poločas

    Zápas probíhal v pořád stejných šlépějích a na hře obou týmů se nic nezměnilo. Za zmínku stojí likvidační faul jejich obránce na Davida Mayera v 65. minutě a následná červená karta pro hráče z Hradešic. Běšiny tlačili i druhý poločas, ale tíženého efektu se nedočkali.

 

Zhodnocení

    Běšiny prohráli druhé utkání v řadě a zdá se, že nemůžou nalézt svou formu z přípavných zápasů a dobrého startu do sezony a postup se jim vzdaluje. Ztrácí na něj už 6 bodů a spadli na 4. místo v tabulce. Další zápas v Plánici musí bezpodmíněčně vyhrát a vrátit se zpátky na 3. místo a doufat, že Týnec jim pomůže v honbě za postupem poražením Železné Rudy A. Tu musí porazit i Běšiny a doufat že už neklopítnou.

 

Výsledek    

Běšiny - Hradešice B        0 - 2

 

Základní sestava Běšin

Malát - Brůha, Vítovec J., Mayer D., Vališ J. - Mayer F. (Rutkovkyy), Stach, Kolář, Bulka (Holub) - Šťastný, Vacovský (Vališ M.)

 

Lavička

Holub, Vališ M., Rutkovkyy

 

Góly Hradešice B

Mácal, Nauš

 

 

 

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek