Běšiny - Železná Ruda ( 0 : 0), 4 : 5

22.10.2011 23:54

Utkání se hrálo v odpoledních hodinách za chladného počasí. Zajímavé je, že zápasy minulý rok s tímto soupeřem skončili nerozhodně, vždy s jednou udělenou červenou kartou. Tato bilance ani tentokrát nelhala a v prvním poločase za zákeřný faul rozhodčí vyloučil hráče Železné Rudy. Běšiny měli velkou příležitost vyhrát utkání, ovšem na nic výrazného se nezmohli. Vrcholem zmaru byla trestuhodně zahozená penalta v podání Filipa Mayera, který netrefil bránu. Mohl to být rozhodující gól, ale selhal. Zanedlouho přišla přestávka

Druhý poločas moc zajímavých věcí nenabídl. Zcela kopíroval první poločas, kdy pochopotelně plní domácí měli více času míč na svých kopačkách. Žádnou zajímavou akci si nevytvořili, celý zápas jsme se protrápili k remíze, za kterou jsme nakonec mohli být rádi, protože v poslední minutě proti nám mohl rozhodčí také zapískat penaltu.

To znamená, že na řadu přišel penaltový rozstřel. Všichni hráči proměnili a rozhodlo se až v poslední sérii, kdy Jarda Vališ napodobil Filipa Mayera a také nedal penaltu. Ze zápasu bereme 1 bod, což je pro nás zklamání. Hlavně se musíme zamyslet nad naší špatnou hrou v poli.

 

Výsledek:

0 : 0, 4 :5 na penalty

 

Sestava:

Waldman - Vališ, Vítovec, Mayer D., Schwarz (Vacovský) - Mayer F., Matějka, Kolář, Bulka - Stach (Šťastný), Vališ M.

 

Rozhodčí:

Lažánek

 

Karty:

ČK - 0 : 1 pro hosty, 30 minuta

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek