Bolešiny - Běšiny ( 2 - 4 )

06.06.2011 11:44

 

Bolešiny - Běšiny

termín zápasu: 24. kolo, 5.6.2011, 17:00, hřiště Bolešiny

 

Základní sestava

Malát - Mayer D., Vítovec J., Kolář Z., Vališ J. - Mayer F., Vacovský, Stach, Bulka - Šťastný, Vališ M.

 

Střelcí

2 Mayer F., 2 Vališ M.

 

Asistence

Mayer F., Bulka, Šťastný

 

Průběh zápasu

Bolešinské hřiště nám nikdy moc nesedělo. Je příliš malé, brankář výkopem ho překopne, nedá se tam ani kombinovat. Běšiny ale potřebovaly nutně plně bodovat, protože 3. místo by mohlo být ještě postupující. A to se povedlo !

Začali jsme tragicky. Už v 5. minutě jsme prohrávali 2:0. Zápas se vyvíjel prakticky totožně jako minulý týden v Neznašovech. My se ale nevzdali a začali jsme hrát o to lépe. Zápas trvá 90. minut ! Minutu po vstřelených gólu na 2:0 se postavil Mayer F. k rohovému praporku. Hráči se "nacpali" do branky a Mayer F. zakroutil míč přímo z rohu do šibenice ! 2:1. Teď už to bylo jen o gól. Zvýšili jsme ještě více obrátky. V 15. minutě se o gól do sítě soupeře postaral Vališ M., který tak prolomil svoje gólové čekání. Gól padnul po skvostné nahrávce Mayera F. a ještě lepším náběhu Vališe M.. Klucí asi zavzpomínali na časy v dorostu, kdy tahleta rýmovačka fungovala neustále. 2:2 ! Aby toho pro Bolešiny nebylo málo, udeřil Mayer F. minutu před poločasem ještě jednou. Bulka házel aut u rohového praporku, přesně našel Mayera F., ten si míč stopnul a otočkou vstřelil branku na 3:2. Bolešiny byli na ručník ! Rozhodčí ukončil první půli.

Prakticky celý druhý poločas se odehrával v režii Bolešin. Běšiny se nemusely nikam honit a hlídaly si svůj jednobrankový náskok. Vědeli jsme, že to nemusí stačit, proto jsme hrozili z rychlých protiútoků. Nebezpečné střely vyslaly například Kolář, Vališ M., Šťastný, Mayer F.. Bolešiny se staly pánem na hřišti. Až do té doby než Vališ M. udeřil. Šťastný získla míč na soupeřově polovině, pěkně rozehrál a Vališ M. na nic nečekal, prošel třemi hráči, obešel brankáře a zakončil do prázdné brány. 4:2 ! Bolešiny pak stáhly hru na 3 obránce a my pečlivě bránili. Tímto výsledkem zápas skončil.

 

Zhodnocení

Tým se otřepal po 2 rychlých gólech a nepřipustil ostudnou porážku jako proti Neznašovám. Získali jsme 3 body a to je hlavní. Důležité je, že jsme se posunuli na 3 místo v soutěži, protože Horažďovice B jen remízovali s Kvaseticemi. 

 

Výsledek

2 : 4 ( poločas - 2 : 3 )

 

Rozhodčí 

Javorský

 

Karty

žluté - 1 domácí, 3 hosté

červené - 0

 

odkaz na fotografie 

 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek