Důležité - Brigáda, dokopná a pokuty

08.11.2011 13:16

"Zdravím všechny příznivce kopané v Běšinech. Skončila podzimní část fotbalové sezóny 2011/2012 a je třeba to řádně zakončit a oslavit. Ovšem není to jen to hezké, ale na řadu také přicházejí méně radostné události v podobě nutných udržovacích prací areálu fotbalového hřiště a sokolovny. A nakonec ta noční můra všech lajdáků a nezodpovědných fotbalistů- POKUTY!!!! 

 

 Abychom to letos zvládli co možná nejrychleji a nejjednodušeji, rozhodli jsme se vše uskutečnit v jeden den. Proto Vás všechny moc prosím o aktivní přístup a účast na závěrečném (a důležitém) dni, který bude v sobodu 12.11.2011.

 

Začneme v 09:00, kdy se sejdem na hřišti, neboť musíme zazimovat hřiště, shrabat listí, vyčistit okapy,..... s spoustu dalších věcí. S tímto je spojena ještě jedna věc, a to příprava sokolovny na následující plesovou sezonu. (utřít prach, umýt okna, židličky, stoli, přeleštit skleničky, a spoustu dalších věcí) a připravit vše na večerní dokopnou. Proto bych vás požádal, aby jste řekli svým drahým polovičkám či přítelkyním, aby jestli by nepřišli také (výmluva typu nemá nám kdo hlídat děti se nebere) samozřemě můžete vzít i své ratolesti. Podzimní čerstvý vzduch jim jen prospěje. 

 

 Až budeme se vším hotoví (čím více nás tam bude, tím lépe), tak se půjdeme připravit na večerní hodování. 

 

Dokopná začne předpokládám v 19:00 hodin. Podrobnosti si určitě řekneme ještě na dopolední brigádě. 

 

Takže přeji zezký zbytek pracovního, studentského či mateřského týdne a v sobotu naviděnou."

 

S pozdravem Vladislav Stach

 

 

PS: v příloze zasílám tabulku s pokutami a brigádnickými hodinami.

PS 2: Jakmile si tento email přečtete, tak nezapomeňte o jeho obsahu informovat všechny příznivce sokola, neboť někdo nemusí tento email do soboty číst a pak by ho určitě mrzelo, že chtěl jít udělat něco dobrého pro sokol, ale bohužel o tom něvěděl. Proto Vás prosím: "Řekněte to svým kamarádům a známým a ti ať to zase řeknou svým kamarádů a známým a to by v tom byl čert, abychom se tam nesešli v hojném počtu.

 

Email od V. Stacha pro členy TJ Sokol Běšiny.

 

zde stahujte tabulku s pokutami a brigádnickými hodinami 

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek