Hrádek B - Běšiny ( 1 - 4 )

21.05.2011 21:21


Hrádek B - Běšiny

termín zápasu: 22. kolo, 21.5.2011, 17:00, hřiště Hrádek u Sušice

 

Základní sestava

Malát - Brůha, Vitovec J., Mayer D., Holub - Mayer F., Vacovský, Kolář, Bulka - Šťastný, Vališ M.

 

Střelcí

3 Mayer F., 1 Šťastný

 

Asistence

1 Kolář, 1 Vacovský, 1 Mayer F.

 

Průběh zápasu

Počasí krásné, hráči nikde. Asi tak by se dal charakterizovat běšinský tým. Opět nás bylo jenom 11 a ten poslední přišel až několik minut před zápasem. Docela smutná bilance, když hrajeme o postup. Ale teď už k zápasu.

Zápas začali aktivněji běšinští. V 6. minutě se trefil do sítě soupeře z Hrádku Filip Mayer po chytré hlavičce za sebe od Koláře. 0:1. Utkání začalo hezky. Poté se ale projevila lenost, unavenost a další špatné aspekty naší hry a přestali jsme jezdit. Taky jsme do poločasu inkasovali a šli do kabin za stavu 1:1.

Druhý poločas také nenabídl fotbal pro pokoukání. Hra z obou stran vypadala špatně až děsivě. Hráči Běšin se přece jen ale prosadili. Filip Mayer hezky ťuknul míč do běhu Lukymu Šťastnýmu a vyhrávali jsme 1:2. Následovala vyrovnaná hra a soupeřovi z Hrádku začali pomalu docházet síly, vypadl jim střed hřiště a Běšiny začaly dominovat. V 65 minutě Filip Mayer zahrával rohový kop a obránce si srazil nešťastně míč do branky. 1:3. V samotném závěru ještě výsledek upravil znovu Filip Mayer a završil hattrick po "sobeckém" solu přes pulku hřiště. Utkání skončilo 1:4.

 

Zhodnocení

Klucí podali špatný výkon, který stačil na zisk plného počtu bodů. V dalších zápasech, jestli chceme vyhrávat, musíme zařadit vyšší rychlost a podat všichni jiné výkony, aby na derby o víkendu stačili.

 

Výsledek

1 : 4 ( poločas - 1 : 1 )

 

Rozhodčí

Haviár

 

Karty

Hráno bez karet

 

odkaz na fotografie

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek