Janovice - Běšiny ( 1 - 0 )

28.08.2011 10:38

Václav Slivoň

Domácí celek přivítal na zregenerovaném trávníku ve třetím kole Běšiny. Po dvou herně povedených zápasech, které ale nepřinesly do tabulky žádný bod , chtěla domácí Dukla především dnes naplno bodovat.

Domácí celek vstoupil do utkání aktivně ,nicméně jeho mírná převaha v prvním poločase nepřinášela vážnější brankové příležitosti. Hostující celek vycházel ze zabezpečené obrany a vsázel na brejkové situace. Asi nejnebezpečnější akce v prvním poločase přišla v 25 minutě po nedorozumění v domácí obraně ,kdy hostující hráč orazítkoval tyč domácí svatyně. Po 45 minutách stále stav byl bezbrankový.

Do druhého poločasu hostující celek přidal na obrátkách a hru vyrovnal. Bohužel pro Běšiny v 58 minutě zbytečně hráč Vališ v přerušené hře fauloval a tak rozhodčí Javorský nemohl tento prohřešek ocenit jinak než červenou kartou . Domácí tým početní výhodu využil v 67 minutě , kdy perfektní přihrávku od V.Valečky využil V.Slivoň , který podél hostujícího brankáře vstřelil první branku utkání 1 : 0. Domácím však vedoucí branka nepřinesla klid do hry a zcela zbytečně se uchýlil k bránění hubeného náskoku. Vyústěním pasivity bylo zbytečné vyloučení v 80 min po druhé žluté domácího D.Popelky . Hostující celek zvýšil úsilí a z několika standardních situací se pokoušel o srovnání stavu, pro domácí tým všechny střely naštěstí končily mimo branku. V závěrečných minutách mohla Dukla své vítězství pojistit, nicméně její akce též postrádaly potřebnou přesnost. Po nastavení 4 minut ukončil utkání s přehledem pískající rozhodčí Josef Javorský.

Domácí tým i přes herně asi nejslabší výkon za proběhnutá 3 kola nového ročníku si tak připsal do tabulky první vítězství znamenající 3 body.

 

Nutno dodat, že náš celek nebyl zdaleka v kompletní sestavě. Z ní na hřišti chybělo 5 hráčů. Dokonce na hřišti museli zasahovat trenéři ! Přesto jsme sahali po bodech, jenže když nedáme opět gól ze hry, necháme se zbytečně vyloučit, tak nemůžeme vyhrát. Na standartky se pořád spoléhat nemůžeme. Doufáme, že na další zápasy bude k dispozici více hráčů a odvezeme si body ze suveréně hrajícího Mochtína. Ten prozatim všechno neztratil ani bod.

 

Sestava TJ Sokol Běšiny:

Waldman - Brůha, Mayer D., Vítovec J., Schwarz - Maděra (Kolář st.), Mayer F., Vališ J., Bulka - Vávra (Kolář), Vališ M. (ČK) 

 

Výsledek:

1 : 0 ( 0 : 0 ), branka v 67. minutě - Slivoň ( Janovice)

 

Karty:

ŽK - 5 : 2, ČK - 1 : 1 (Popelka - Vališ M.)

 

Další zápas:

Mochtín B - Běšiny, 17:00, Neděle, 4.9.2011

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek