Mochtín B - Běšiny ( 2 : 3 )

06.09.2011 13:45

Další utkání jsme odehráli s týmem na čele okresního přeboru, který neztratil ještě ani bod. 

V první půli domácí Mochtín dominoval a udával tempo. Naši hráči měli také šance, jedna střela orazítkovala tyč a další slibné akce zůstali nepromněněny. První půle teda skončila pro domácí 2:0.

Poté přišla přestávka, všechno jsme si v kabině vyříkali a na soupeře vlétli jako uragán. Hned po přestávce se prosadil po přiťuknutí Jindri Vítovce Filip Mayer, když tvrdou střelou snižoval na 2:1. Běšinsští ožili a makali dál. Za odměnu jsme vyrovnali pět minut poté, co se po rohovém kopu prosadil Jindra Vítovec. Usměrnil míč do brány a na skoré svíťil nerozhodný stav. Od té doby se hra přelévala ze strany na stranu. Šance měli jak domácí, tak i naše mužstvo, ovšem všichni to zazdili. Další gól přišel až 10 minut před koncem základní hrací doby. Milana Vacovského faulovali u velkého vápna. Zdeněk Kolář si postavil míč, krásně ho zakroutil do šibenice a Běšiny se ujaly vedení ! Tento stav už zůstal do konce zápasu. 

Ukázali jsme velkou morállku a sílu mužstva, které se NIKDY nevzdává a hraje do poslední minuty. To se musí ocenit především, když jsme nepodávali ideální výkony. Zápas jsme urvali naší bojovností ! Škoda jen zahozených tutovek ve druhém poločase, to si ale může říci i náš soupeř.

Musím se vyjádřit i k výkonu pana rozhodčiho. Zápas odřídil s velkým přehledem, to ano. Ale to, že nastavuje 3 minuty, a protáhne to na 10 minut je správné? Odpovězte si sami. :)

 

Výsledek:

2 : 3 ( 2 : 0 )

 

Základní sestavy:

Waldman - Schwarz (Holub), Vítovec J., Mayer D., Brůha  - Mayer F., Kolář , Vališ J., Bulka - Šťastný (Vacovský), Maděra

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek