Nezamyslice - Běšiny 4:3 (2:1)

22.08.2013 08:13

Všichni jsme věděli, že nás čeká složité utkání na hřišti, kde se nám už dlouho nepodařilo vyhrát a sebrat soupeři všechny body. Bohužel tentokrát se nám to opět nepovedlo a připsali jsme si v letošní sezoně první prohru.

Utkání začalo v 15:00 v sobotu, posunulo se kvůli večernímu zápasu Gambrinus ligy. Zpočátku jsme byli lepším týmem. Naše aktivita nevyšla vnineč a po rohovém kopu brankou vsítil branku Milan Brůha. Následně se naše hra začala rozpadat. Soupeř využiil dvou zaváhání a zničeho nic otočil rychlími brejky skóre na 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Do druhého poločasu nastoupil Štefan Janošták místo Radka Bulky na levou zálohu. Půle pro nás začala nepříjemně zraněním Davida Mayera. Po důrazném faulu odkulhal a střídal. Do hřiště přišel Jirka Kolář. Nedlouho po střídání už jsme tahali míč ze sítě po rychlé akci domácích. Bohužel rychle po třetím gólu rozhodčí po faulu hostujícího hráče odpískal penaltu a Nezamyslice utekly na stav 4:1. Nevzdali jsme se, odměnou pro nás byla vybojovaná penalta, kterou vstřelil Martin Ceplecha. Přidali jsme ještě jednu branku po chybě (vlastním gólu) domácího mužstva. V závěru jsme vrhli všechny síly do útoku, ale na vysněnou remízu to nestačilo. Prohráli jsme 4:3 a další kolo nás čekají doma silné Chanovice.

 

Sestava::

Malát - Stach, Vítovec S., Mayer D. (Kolář J.), Vališ J. - Mayer F., Petrželka, Ceplecha, Bulka (Janošťák) - Vališ M., Brůha

 

Branky:
Brůha, Ceplecha, Vlastní

Asistence:
Mayer F., Vítovec S.

Diskusní téma: Nezamyslice - Běšiny 4:3 (2:1)

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek