Týnec - Běšiny ( 0 : 1 )

02.10.2011 11:04

Toto kolo nás čekal nepříjemný soupeř z Týnce. Ten zatim nepotvrzuje dobré výsledky z minulého roku, ale na svém hřišti umí pokaždé se vyhecovat k parádnímu výkonu. 

Prvních 10 minut nás soupeř doslova drtil. Obrana s brankářem nás skvěle podržela a postupem času jsme ovládali zápas. Začali jsme lépe kombinovat a plnit pokyny od trenéra. To nám přineslo i několik slibných šancí, které ovšem zůstali nepromněněny. Toho jsme mohli jenom a jenom litovat, o poločase se hrálo totiž 0 : 0.

Do druhé půle jsme nastoupili na lepší stranu hřiště, tudíž strana "z kopce". Soupeř hrál pořád stejný fotbal. Míče nakopával na útočníky. Týnečtí měli za úkol utéct našim obráncům a vstřelit branku. Nepodařilo se. Naopak Běšiny neustále hrozily brankovými příležitosti. Využili jsme šanci až na konci zápasu, kdy Zdeněk Kolář, který hrál i přes zranění /poraněná třísla/, skvěle ocentroval z přímého kopy. Na to si naběhl stoper Jindřich Vítovec a patičkou zakončil. 0 : 1 pro Běšiny. Výsledek jsme udrželi až do konce zápasu a mohli se radovat z dalšího cenného vítězství proti nepříjemnému soupeři. 

Po 8 kolech jsme na vynikajícím 2. místě v nové soutěži, Okresním Přeboru ! Před námi je Vrhaveč s náskokem 3 bodů a zápasem k dobru.

Utkání i přes pár nepřesností celkem s přehledem řídil rozhodčí Habada.

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek