Vrhaveč - Běšiny ( 1:1 ), kontumace 3:0

16.06.2012 11:15

Nejprve bych chtěl říci, že za předčasné ukončení zápasu nemůže Vrhaveč.

Svaz sice chce bojovat proti fotbalové špíně, ale jaksi mu to nejde. Ano mluvím o rozhodčích. 

Nejprve bych zmínil, že celý okresní svaz chtěl o třídu výš za každou cenu dotlačit Dlouhou Ves na úkor Vrhavče. Povedlo se jim to dokonale. Nicméně dnes bych chtěl zmínit kvalitu sudích, která je doslova otřesná. Jasným příkladem je pan Blaheta. Tenhle rozhodčí má píšťalku pouze jako doplněk rozhodčovské výstroje. Tenhle rádoby rozhodčí je nejspíše vysazen proti našemu týmu. Ale z jakého důvodu? To ví snad jen pánbůh. Po prvních 45 minutách jsme museli střídat 1 hráče. A důvod? Nepísknutý faul, následné zranění. Do poločasu tenhle rozhodčí udělal ze zápasu doslova bramboračku ! 4 naši hráči museli odstoupit pro zranění - to už asi nebude náhoda. 

Kvalita tohoto rozhodčího dokládá i poločasový výrok, že některým našim hráčům dá červené karty s dodatkem, že si najde cokoliv ! Slabým slovem se to dá nazvat ubohost. V druhém poločase se zranil další hráč a utkání bylo ukončeno. Děkujeme pane rozhodčí.

 

Smutné na tom všem je, že se celý týden těšíme na fotbalové utkání, potom na dokopnou a tenhle rádoby rozhodčí z toho udělá krátký proces. Hru doslova znechutí, žluté karty dává pouze na jednu stranu a myslí si stále o ****. Jasným vyústěním toho všeho je, že jsem se rozhodl každý zápas zaznamenávat na video, v případě stejné bramboračky natočené dokumenty budu předávat dále. 

 

Sestavy:

Malát - Madera (Kolář), Mayer D., Stach V., Vališ - Brůha, Mayer F., Ceplecha (Vítovec) , Bulka - Vacovský, Vališ

 

Góly:

Ceplecha

 

Asistence:

Stach

 

Výsledek: 

1 : 1, kontumace 3 : 0 pro domácí

 

Rozhodčí:

Blaheta

 

Karty:

Každý hráč z našeho mužstva

Komentáře

Fakin svaz

Mistr | 08.12.2013

zmrdi zasranyý to sou

Přidat nový příspěvek