Vyhráli jsme turnaj ve Vrhavči !! - aktualizováno

31.07.2011 22:12

Překvapivým vítězem fotbalového turnaje mužů ve Vrhavči se stal nováček okresního přeboru Sokol Běšiny, který v úvodním zápase turnaje zaskočil přední tým okresního přeboru, domácí Vrhaveč, brankou Václava Matějky, která byla základem konečného prvenství běšinských fotbalistů.
Turnaje, který se hrál jako 18. ročník memoriálu Václava Bejvla, se zúčastnily čtyři týmy – Sokol Běšiny, Arbo Velhartice, Sokol Neznašovy a domácí Vrhaveč.

Výsledky zápasů:

Vrhaveč – Běšiny 0:1

V prvním utkání na sebe narazily týmy, které se utkají hned ve druhém kole okresního přeboru v novém ročníku. Běšiny překvapily svým velmi dobrým pohybem a důrazem, kterým přehrávaly Vrhaveč. Ta hrála hodně nepřesně a kazila i jednoduché přihrávky. Proto skončilo toto utkání překvapením na úkor Vrhavče, ale Běšiny si za svůj výkon zasloužily zcela po právu vyhrát. Jejich jediný gól vstřelil navrátilec ze Strážova V. Matějka.

Neznašovy – Velhartice 1:2

Ve druhém utkání na sebe narazily týmy, které se budou potkávat v nastávajícím ročníku III. třídy. Utkání bylo vyrovnané, hra se vetšinou odehrávala ve středu hřiště. Neznašovy využily chyby v obraně Velhartic a dostaly se do vedení zásluhou Navary. Velhartice ovšem přidaly a vývoj utkání otočily ve svůj prospěch brankami K. Rendla a M. Bejvla.

Běšiny – Velhartice 3:0

Jediný zápas, který skončil větším rozdílem, než jednobrankovým. Běšiny jednoznačně vyhrály, když jejich branky postupně vsítili F. Mayer, Vališ a Šedivý. Běšiny tak získaly druhé vítězství ve druhém utkání a neobdržely ani jednu branku.

Vrhaveč – Neznašovy 1:0

Po „bouřce“ v kabině po nepovedeném prvním utkání již předvedli domácí zlepšený výkon založený na zvýšeném pohybu a zpřesnění přihrávek. Měli několik příležitostí ke skórování, které ovšem nedokázali proměnit. Jediná branka utkání padla z přímého volného kopu, který zahrával Pacner a přesnou střelou pod břevno zajistil domácím vítězství.

Neznašovy – Běšiny 1:1

V utkání začali lépe Neznašovští, kteří svého soupeře přehrávali a měli i šance ke skórování. Aktivita se jim vyplatila a po pěkném sólu je poslal do vedení Ceplecha. Poté se utkání vyrovnalo a do šancí se dostával i soupeř. Nakonec se mu podařilo zásluhou Koláře srovnat stav utkání na 1:1. Tímto výsledkem skončil zápas a Běšiny si s předstihem zajistily prvenství v turnaji.

Velhartice – Vrhaveč 1:2

V posledním utkání se hrálo o druhou příčku, protože už bylo jasné, že vítězem se staly Běšiny a na čtvrtém místě skončí Neznašovy. Od začátku měla Vrhaveč převahu, kterou korunovala brankou Mundla ml. po pěkné individuální akci. O pár minut později zvýšila Vrhaveč svůj náskok na 2:0 brankou, kterou vsítil Hrach po centru Mundla ml. Ke konci zápasu snížil za hosty Poledník. Tímto výsledkem také utkání skončilo a Vrhaveč si zajistila druhé místo a Velhartice skončily třetí.

 

 

Konečné umístění:

Pořadí Název týmu Body
1. TJ Sokol Běšiny 7
2. TJ Sokol Vrhaveč 6
3. ARBO Velhartice 3
4. TJ Sokol Neznašovy 1


 

Reportáž z turnaje je použita ze stránek Klatovského deníku - odkaz, www.klatovsky.denik.cz

 

(odkaz na fotografie - děkujeme)

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek