Žihobce - Běšiny ( 1 : 1 ), PK: 2:4

22.04.2012 13:12

Zápas začal v 17:00 v Žihobcích u Sušice. Důležité je zdůraznit, že hezký areál soupeř nepřipravil dobře k fotbalovému utkání. Trávu domácí neposekali a co více, ani lajny nebyly výrazně vidět. Všechny zmíněné problémy ovlivnily možnosti dobré kombinační hry. 

Běšiny měly od začátku na hřišti výraznou převahu. I přes nedobrý terén jsme akce dotahovali úspěšně k brance soupeře. Výrazně jsme se bohužel neprosadili. Poté přišla 30. minuta, 2 hráči soupeře se zaklínili do našeho fotbalisty Milana Brůhy. Ten chtěl hrát na zemi a zadní stranou kopačky v leže zasáhl míč. Soupeř využil příležitosti k simulaci, chytil se za obličej a skvěle nahrál červenou kartu pro našeho hráče. Pro informaci: zpočátku se držel za nohu. Samozřejmě rozhodčí tomu uvěřil a ocenil herecký výkon červenou kartou pro našeho pravého záložníka. Hned po zmíněném incidentu jsme vypadli z tempa a do přestávky to nebylo ono.

Do druhého poločasu jsme nastoupili odhodlaní vyhrát zápas i přes nepřízen výroků rozhodčího a v oslabené sestavě, zatím bez střídání. Naše mužstvo rovnoceně hrálo se soupeřem i v početním oslabení a dostávalo se do zajímavých příležitosti. Stav se ovšem neměnil až do 65. minuty, kdy špatná rozehrávka obrany poslala soupeře do útoku a ten v přesile proměnil šanci. 1:0.

Následně jsme začali hrát vabank. Zálohu posílil Radek Bulka a nedlouho potom útok Míra Vališ s obráncem Radovanem Maděrou. Dolů šli postupně Milan Vacovký, David Mayer a Venca Schwarz. V 10 lidech jsme hráli na sestavu 3 - 3 - 3. Odhodlaná hra nejdříve přinesla také vyloučení místního řezníka a hrálo se 10 na 10. Při vyrovnané hře jsme se ujali režie a soupeř pouze bránil. Vše vyvrcholili pár minut před koncem, kdy Filip Mayer zahrával přímí kop. Hlavičkou Zdeněk Kolář vyhrál míč pro Jindru Vítovce a ten zkušeně přehodil soupeře ! 1: 1. Paráda, ale ještě zápas neskončil. Hráli jsme pořád svou hru a chtěli vyhrát. Těsně před koncem soupeř nesmyslně zranil našeho Zdeňka Koláře. Doufejme, že zranění nebude bránit ve hře našemu hráči. Vystřídal ho Lukáš Šťastný. Přímí kop následně nepromněnil Martin Ceplecha a šlo se na specialitu plzeňska - Penalty.

Na pokutové kopy se postupně postavili: Filip Mayer, Jindřich Vítovec, Venca Matějka, Jaroslav Vališ a Martin Ceplecha. Všichni proměnili až na Vencu. Ovšem jeho zaváhání napravil bravůrně brankář Malát. Jednu ránu vyrazil a další chytil očima, když soupeř netrefil branku. 

Ze ztraceného zápasu jsme nakonec urvali 2 body i přes nepřízeň rozhodčího a tvrdé hře domácích. Za týden nás čeká Týnec a snad se už sejdeme v plné sestavě.

 

Sestava:

Malát - Schwarz, Mayer D., Vítovec, Vališ J. - Brůha(ČK), Mayer F., Kolář, Matějka - Ceplecha, Vacovský

 

Výsledek:

1 : 1 ( 0:0), PK: 2:4

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek